понеделник, 15 април 2019 г.

Най-добрите металотърсачи на пазара

Металотърсачите са един от най-важните уреди за всеки любител на търсенето на ценни метали. Те служат за откриване на предметите под земята, като дават точна информация за тях и позицията им – размер, форма, материал на изработване и дълбочина. Без тях откриването на ценни предмети и метали не би могло да се извърши с абсолютна точност и ще изисква значително по-големи усилия. Днес са налични редица модели, които разполагат с различни технически характеристики. Всеки един от тях е подходящ за откриване на специфични предмети и разполага с отличителни качества.

По-долу можете да видите най-надеждните марки и модели металотърсачи:

FISHER F44

Моделът F44 на Фишер, е най-новият модел на американската компания. Устройството се отличава със своята мултифункционалност и разполага с цели 5 режима на търсене – бижута, монети, артефакти, потребителски и всички метали. Това означава, че той е подходящ за всички търсачи на антики, без значение какви предмети желаят да открият. F44 е изключително лек, удобен за ползване, разполага с 20 степени на чувствителност и нива на звука и е водоустойчив.

Fisher F22

Макар да не разполага с някои функции на F44, моделът F22 също е отлично устройство за търсене на ценни предмети и е достъпно на по-ниска цена. Уредът разполага с 4 тона на звукова идентификация, 4 режима на ползване и е устойчив на атмосферни условия. F22 тежи около един килограм, което означава, че не се изискват огромни усилия за неговото пренасяне. Металотърсача се използва най-вече за търсене на монети, бижута и реликви.

Garrett Ace 250

Гарет е също доказана марка на световния пазар. Ace 250 е част от моделите на американската компания, които са способни да засекат предмети на голяма дълбочина – над 20см. Освен това, металотърсачът е способен да се справя с минерализацията на почвата, което подобрява неговата ефектвиност. С помощта на пинпойнт бутон, ACE 250 е способен да локализира и установи с абсолютна точност дълбочината и точното местоположение на ценните предмети. Уредът може да се използва за откриване на всички ценни вещи под земята.

Garrett AT PRO

В случай, че е необходим значително по-висок клас металотърсач, то AT PRO на Гарет е точният модел. Устройството е напълно водоустойчиво, като може да се използва дори изцяло потопено във вода. Техническите характеристики включват още впечатляващите 40 нива на прецизна дискриминация, значително по-ефективно разпознаване на ненужните железни предмети и 6 режима на ползване. AT PRO е идеален за търсене на бижута, монети, съкровища и дори самородно злато.

Tesoro Vaquero

Марката Тесоро е също една от най-разпознаваемите на световния пазар. Моделът Vaquero на компанията е отлично устройство, което може да се използва за търсене на всякакви ценни вещи. Металотърсачът позволява ръчна настройка на земния баланс, което позволява ефективно справяне с минерализацията на почвата. Също така той разполага с пинпойнт бутон за откриване на точната позицията на предмета. В магазина за металотърсачи ishop.bg бихте могли да откриете най-добрите модели устройства на достъпни цени. Богатият асортимент включва металотърсачи на марките Фишер, Гарет и още редица други световно доказали се.